Салат «Тулуп»

На святковий новорічний стіл або на різдво багато господинь ставлять блюдо з традиційним салатом з моркви - оселедцем під шубою. Шуба - справа хороша, і оселедець не гірше. Але іноді, ​​наприклад, в люту зимову погоду і тулуп в самий раз. Прародителькою цього салату з буряка і оселедця, який ми назвали «Тулуп», стал звичайний оселедець під шубою. Нельму в будь-якому вигляді сьогодні відшукати непросто - можна замінити її іншою благородної річковою рибою, крім осетрових. Але відмінностей чимало - думаю, ви їх без зусиль знайдете. Покрокову зйомку я, на жаль, не робив. Готуйте салат з рибою, це смачно.

Інгредієнти

  • Картопля - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Буряк - 1 шт
  • Оселедець (малосольне філе, можна замінити малосольні філе мойви) - 100 г
  • Риба (річкова, благородних порід, у мене було філе нельми малосольне) - 100 г
  • Сьомга (малосольне філе) - 100 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Майонез - 3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Картоплю, моркву і буряк відварити, остудити, очистити. Нарізати або натерти на тертці. Яйця зварити, остудити, очистити від шкаралупи, відокремити білки від жовтків, все подрібнити. Дрібно порізати цибулю, залити окропом, потримати хвилину, потім облити холодною водою і обсушити. Все рибне філе дрібно порізати. У салатницю або на блюдо поставити кільце, викладати в такій послідовності: картопля, цибуля, оселедець (мойва), майонез, яєчні білки, нельма, трохи майонезу, морква, сьомга, буряк, майонез, яєчні жовтки. Салат з буряка і оселедця «Тулуп» готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі