Дуже смачний салат з моркви і вареної курячої печінки для всієї родини! З приємним часниковим смаком
Інгредієнти
- Печінка куряча (можна використовувати і свинячу, і яловичу печінку) - 1 кг
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сметана - 5 ст. л.
- Часник - 2-3 зуб.
- Сіль
- Майонез - 1-2 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин (з урахуванням варіння печінки)
Насамперед відварюємо печінку. Після варіння охолоджуємо і натираємо на крупній тертці. Моркву так само натираємо на крупній тертці і, разом з нарізаною півкільцями цибулею, пасеруємо. З'єднуємо цибулю і моркву з печінкою.
Готуємо заправку. Змішуємо майонез 1-2 ст. л і сметану, часник дрібно порізаний (натертий на дрібній тертці або видавлений, як вам більше подобається), солимо і перемішуємо.
Заправляємо наш салат з вареної курячої печінки і моркви! Смачного!
Коментувати