Теплий картопляний салат з черемші

Хочу запропонувати вам неймовірно простий і дуже смачний рецепт салату з картоплі. Салат дуже самодостатній, так само, його можна використовувати як гарнір, наприклад до відвареної рибкі. Перш ніж говорити про банальність страви, настійно раджу приготувати її, і ви переконаєтеся, що цей рецепт салату з черемші відкриє абсолютно нові смакові нотки і відчуття. Ситного і смачного вам поста!

Інгредієнти

  • Картопля (велика) - 4 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Огірок (середні) - 2 шт
  • Черемша (середня) - 1 пуч.
  • Кріп (не великий) - 1 пуч.
  • Лимон - 0.5 шт
  • Оцет (оцет з Хереса або будь-який винний оцет, можна замінити звичайним виноградним.) - 2 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сіль (морська за смаком)
Картоплю і моркву відварити до повної готовності. Очистити від шкірки і порізати в гарячому вигляді. Відразу перекласти в миску.
Порізати огірок і викласти до картоплі.
Порубати черемшу і кріп, викласти в миску до овочів.
Перемішати, злегка посолити.
З половинки лимона зняти цедру і віджати сік
Змішати лимонний сік, цедру, хересний оцет, оливкову олію і соєвий соус. Отриманим соусом полити салат, перемішати і негайно в теплому вигляді подавати до столу. Неймовірно смачно!
Пригощайтеся!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі