Рецепт з консервованого тунця і квасолі

Дуже смачний і швидкий салат з консервованим тунцем і квасолею з оригінальним ніжним смаком.

Інгредієнти

  • Тунець (використовуємо рибні консерви - тунець натуральний, філе) - 1 бан.
  • Квасоля консервована (червона, у власному соку) - 1 бан.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Майонез (за смаком) - 4 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

Беремо банку тунця і банку червоної квасолі. Зливаємо рідину з банки тунця і вміст перекладаємо в миску. Ретельно перемішуємо.
Квасолю в друшляк і промиваємо під водою.
До тунця додаємо дрібно порізаний кріп.
Зверху викладаємо промиту квасолю,
майонез
Все ретельно перемішуємо. Салат готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі