Дуже смачний і швидкий салат з консервованим тунцем і квасолею з оригінальним ніжним смаком.
Інгредієнти
- Тунець (використовуємо рибні консерви - тунець натуральний, філе) - 1 бан.
- Квасоля консервована (червона, у власному соку) - 1 бан.
- Кріп - 1 пуч.
- Майонез (за смаком) - 4 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 1
Беремо банку тунця і банку червоної квасолі. Зливаємо рідину з банки тунця і вміст перекладаємо в миску. Ретельно перемішуємо.
Квасолю в друшляк і промиваємо під водою.
До тунця додаємо дрібно порізаний кріп.
Зверху викладаємо промиту квасолю,
майонез
Все ретельно перемішуємо. Салат готовий. Смачного!
Коментувати