Дуже простий і дуже швидкий в приготуванні салат з горошку і пекінки. Соковитий, ніжний, зовсім не важкий, але і ситний цілком. Знахідка для зайнятих господинь.
Інгредієнти
- Капуста пекінка - 200 г
- Огірок маринований - 250 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Сир напівтвердий - 75 г
- Сметана - 75 г
- Майонез - 75 г
- Цибуля зелена - 1/3 пуч.
- Зелень (петрушка / кріп) - 1/3 пуч.
- Горошок зелений (1 банка) - 300 г
Відварені яйця і мариновані огірки нарізати не надто дрібним кубиком. Пекінку нашаткувати тонкою соломкою.
Викласти нарізані овочі і яйця у великій салатник або миску. Додати в салат посічену зелень, зелену цибулю та горошок. Заправити сумішшю сметани і майонезу. (Або сметаною / майонезом в чистому вигляді) Перемішати. При подачі кожну порцію салату присипати тертим на дрібній тертці сиром.
Смачного!
Коментувати