Салат "Орфей" з кукурудзою і опеньками

Соковитий, ситний і смачний святковий салат з кукурудзи і маринованих грибів з м'яса індика які готуються дуже швидко. Може цілком замінити вам повноцінню вечерю, та й на святковому столі буде виглядати гідно. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Індичка (філе) - 250 г
  • Опеньки (мариновані) - 200 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Кукурудза (консервована) - 200 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Майонез (5-6 ст. л.) - 5 ст. л.
Відварене філе індички нарізати шматочками середнього розміру. Маринований огірок та цибулю нарізати маленькими кубиками. Замість індички можна взяти куряче філе, а червону цибулю можна замінити на білу салатну або на звичайну ріпчасту цибулю. У будь-якому випадку буде смачно!
З консервованої кукурудзи злити рідину. Мариновані опеньки просушити від маринаду. Зайва рідина в салаті не потрібна. Опеньки можна замінити на будь-які мариновані гриби: печериці, гливи, білі...
Змішати всі інгредієнти у великій салатник, додати подрібнену петрушку і заправити салат майонезом, перемішати. (Або сметаною, змішаної з половиною чайної ложки гірчиці та крапелькою лимонного соку).
Салат з кукурудзи і маринованих грибів з м'яса індика готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі