Відмінний салат з пекінською капустою і яблуком для розвантажувального дня напередодні 8 березня! Легкий, свіжий, хрусткий, такий весняний!
Інгредієнти
- Капуста пекінська (6 листочків) - 6 шт
- Яблуко (зелене з кислинкою) - 1 шт
- Огірок - 1 шт
- Петрушка
- Кріп
- Горошок зелений - 4 ст. л.
- Олія - 4 ст. л.
- Сіль
- Цукор
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Цибуля червона (або пір'я зеленого) - 0,5 шт
- Кунжут - 1 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 2
Порізати соломкою капусту, яблуко, огірок, цибулю. Зелень дрібно порубати. Все змішати з горошком.
Робимо заправку: масло, соєвий соус, сіль, цукор. Заправити. Посипати зверху кунжутом. Салат з пекінською капустою і яблуком готовий. Смачного!
Коментувати