Рецепт з куркою, овочами і соліннями

Соковитий, свіжий, пікантний - цими епітетами можна охарактеризувати цей салат з куркою копченою і маринованих грибів. А оригінальна заправка лише підкреслить цей незвичайний смак. Можна приготувати на Пасху, це смачно.

Інгредієнти

Салат

  • Копчена грудка - 150 г
  • Картопля - 350 г
  • Листя салату (айсберг) - 5 шт
  • Редис - 2 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Опеньки (мариновані) - 100 г
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Оцет - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Приправа (для картоплі - паприка, часник, базилік) - 3 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Заправка

  • Майонез - 200 г
  • Гірчиця (зерниста) - 2 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Базилік - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 3

Необхідні продукти.
Нарізати картоплю.
Додати спеції (паприка, часник сушений, базилік), олію і соєвий соус. Викласти в форму і відправити запікатися в духовку.
Поки картопля запікається нарізати огірок, редис та цибулю.
Нарвати листя салату і нарізати зелену цибулю. Замаринувати білу цибулю: додати сіль, цукор, оцет та соєвий соус. Дати німого постояти, потім залити окропом. Залишити настоюватися.
Заправка. До майонезу додати зернисту гірчицю, соєвий соус, сушений базилік та лимонний сік. Все ретельно перемішати.
У готову заправку додати мед за смаком.
Картопля готова, можна приступати до складання салату.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі