Ви все знаєте про салат з картоплею? Спробуйте взяти батат і додайте спеції, тоді у вас вийде смачний салат. Розповім, як приготувати пряний салат з куркою, брокколі і картоплею. Всі інгредієнти для салату готуйте окремо, а потім з'єднайте в одній тарілці і подавайте. Курку і картоплю можна запекти або обсмажити на сковороді. Використовуйте готовий набір улюблених спецій або змішайте декілька відповідних. Можна додати більше гостроти, якщо любите, щоб додати страві пікантності.
Інгредієнти
- Курячі грудки - 1 кг
- Суміш спецій - 2 ст. л.
- Оливкова олія - 2-3 ст. л.
- Картопля солодка - 3 шт (батат)
- Брокколі - 0,8 кг
- Сіль велика - за смаком
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 ч. 15 хв.
Наріжте курку без кісток і шкіри невеликими шматочками. Обваляйте курку в суміші спецій і викладіть на деко, полийте декількома краплями оливкової олії. Надішліть курку в холодильник на півгодини.
Вимийте брокколі, очистіть картоплю і наріжте її невеликими кубиками.
Викладіть курку і брокколі на окремих листах, відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10-15 хвилин, потім викладіть на деко до курки солодку картоплю і перемішайте. Запікайте ще 15 хвилин.
Салат з курки і картоплі готовий. Розкладіть всі інгредієнти по тарілках і подавайте до столу.
Коментувати