Дуже смачні салати, готуються швидко, продукти найдоступніші. Заздалегідь приготуйте і в контейнері і візьміть з собою на пікнік. Цей салат буде альтернативою свіжим овочам.
Інгредієнти
- Брокколі (заморожена) - 200 г
- Перець болгарський - 0,5 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Насіння гарбузове - 2 ст. л.
- Кунжут - 1 ч. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Приготуємо необхідні продукти.
Наріжемо цибулю і перець кубиками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додамо перець і ще обсмажити 1-2 хвилини.
Розморозимо брокколі і розберемо на суцвіття.
Додамо брокколі і протушкуємо під кришкою 2-3 хвилини, наллємо соєвий соус і потримаємо на вогні ще хвилину.
Готову страву викладемо на тарілку, присипавши гарбузовим насінням, які попередньо злегка обсмажимо на сухій сковороді, можна ще посипати кунжутом. Смачного!
Коментувати