Рецепт дієтичний з фруктів

Незвичайне поєднання мандарина, банана і яблучка, заправлене сметаною з горішками кешью або волоським горіхом. Поєднання трохи дике, але це смачно, легко, дуже свіжо і соковито. Цей дієтичний рецепт салату робиться без додавання солі. Добре поєднується з м'ясом. Від пряного, гострого шашлику, до ніжного, обсмаженого на грилі курячого філе з перцем і травами. Підходить як салат, так і як гарнір. Ми не їмо останнім часом м'ясо ні з картоплею, ні з макаронами або рисом. І використовуємо його як гарнір.

Інгредієнти

  • Мандарин (краще використовувати не кислі, соковиті мандарини) - 2 шт
  • Банан (банан повинен бути стиглим, але не дуже м'яким) - 1 шт
  • Яблуко (яблуко середнього розміру, кисло-солодке і соковите) - 1 шт
  • Сметана (беру сметану 20%, салат дуже легкий і не калорійний, тому використовую сметану звичайної жирності. Вона надає салату ніжний, вершковий смак) - 8 ст. л.
  • Горіхи кешью / Кешью (можна взяти і волоський горіх. Я не підсмажувала горіхи, але, за бажанням, можна це зробити) - 10 шт

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Я не робила кроків з фотографій, все дуже просто! Нарізати скибочками почищені від шкірки яблука і банан. Мандаринки розібрати на дольки. Горішки обсмажити або просто розчавити на дошці лезом ножа. Сіль не додавати. Салат і без неї цілком гармонійний. Перший раз пробували такий салат з гострим, соковитим шашликом з шийного карбонаду. При всій дикості поєднання, салат їли навіть чоловіки з великим задоволенням! Потім ми почали пробувати до чого він ще підходить... Та до всього м'яса практично... Дуже смачно з куркою і індичатиною! Можна просто з'їсти такий салатик і без м'яса, що, я часто і роблю! Спробуйте! Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі