Простий дієтичний салат з горошком, який відмінно підійде для легкого обіду.
Інгредієнти
- Філе куряче - 150 г
- Приправа (лист для смаження) - 1 шт
- Горошок зелений (консервований) - 100 г
- Огірок (свіжий, середнього розміру) - 1 шт
- Яйце куряче (варене) - 1 шт
- Йогурт - 2 ст. л.
- Оцет (рисовий) - 1 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 1 пуч.
- Сіль (за смаком) - 1 пуч.
- Кріп - 3 гіл.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Курячі грудки злегка відбити в найбільш товстих частинах до товщини 1,5-2 см. Покласти курячу грудку на лист для обсмажування, накрити другою половиною листа і злегка притиснути, щоб папір приклеїлся до філе. Викласти на розжарену суху сковороду без масла. Обсмажувати на вогні трохи більше мінімального по 7 хвилин з кожного боку.
Поки грудка смажиться, наріжемо свіжий огірок невеликими кубиками. Викладемо в салатник.
Варене яйце наріжемо кубиками такого ж розміру, що і огірок. Додамо в салатник.
Додати в салатник зелений консервований горошок.
Куряче філе зняти зі сковороди, видалити папір для обсмажування і остудити.
Філе нарізати невеликими кубиками і додати в салатник до решти інгредієнтів. Добре перемішати.
Для заправки змішати 2 ст. л. йогурту, 1 ч. л. рисового оцту, дрібку чорного меленого перцю.
Додати дрібно нарізану зелень кропу і добре перемішати до однорідності.
В порційний салатник викласти м'ясну і овочеву суміш і полити йогуртовой заправкою. Смачного!
Коментувати