Легкий, смачний соковитий салат з листя салату, пікантною ноткою фіолетової цибулі і сумішшю перців в оточенні кедрових горішків і апельсина. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Листя салату / Салат - 5 шт
- Апельсин (солодкий без кісточок) - 0,3 шт
- Грудка куряча (відварна) - 0,5 шт
- Спеції (за смаком: суміш мелених перців)
- Сік лимонний (за смаком)
- Олія (за смаком)
- Цибуля червона - 0,3 шт
- Сир твердий - 50 г
- Горіхи кедрові (очищені) - 20 г
Листя салату промити і нарвати руками. Цибулю нарізати тонкими кільцями і викласти зверху на листя салату. Якщо ваш цибуля сильно пікантна і гостра, можна обдати її окропом щоб прибрати гіркоту.
Курку і сир нарізати однаковими маленькими кубиками і викласти на салат. Салат буде ніжнішим якщо сир натерти на крупній тертці.
Апельсин очистити від шкірки і білих перегородок. Нарізати маленьким кубиком. Додати горіхи і суміш перців (за бажанням). Скропити салат лимонним соком і олією. Подавати до столу негайно!
Коментувати