Дорогі дівчатка, вітаю вас з весняним святом, з Міжнародним жіночим днем. В якості подарунка хочу піднести ось такий салат з пекінки і курячим філе. Нехай ваше життя буде таким ж яскравим, легким, по весняному свіжим і смачним як цей рецепт.
Інгредієнти
- Пекінка (у мене великий вилок, я взяла половину) - 1/2 вилок
- Редька (невелика) - 1 шт
- Цибуля червона (невелика цибулина) - 1 шт
- Філе куряче (відварене) - 1 шт
- Зелень (кріп і петрушка) - 1/2 пуч.
- Сіль
- Майонез (для заправки, за смаком) - 2 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт дуже простий, тому кожен крок фотографувати не стала. Отже приступимо:
1. Пекінку нашаткувати тонко.
2. Редьку моємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці (у мене редька кругла, шкірка біла, а всередині вона красивого рожевого кольору).
3. Червону цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
4. Відварене куряче філе розбираємо на волокна.
5. Зелень дрібно рубаємо.
6. З'єднуємо всі інгредієнти в салатник, солимо за смаком і заправляємо майонезом.
Ось і все готово. Салат з пекінки та курки вийшов свіжим, легким, якщо замінити майонез, то буде ще й дієтичним. Смачного всім. І ще раз зі святом! Бажаю оптимізму, здоров'я в організмі, удачі і багатства, з мрією не розлучатися!
1. Пекінку нашаткувати тонко.
2. Редьку моємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці (у мене редька кругла, шкірка біла, а всередині вона красивого рожевого кольору).
3. Червону цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
4. Відварене куряче філе розбираємо на волокна.
5. Зелень дрібно рубаємо.
6. З'єднуємо всі інгредієнти в салатник, солимо за смаком і заправляємо майонезом.
Ось і все готово. Салат з пекінки та курки вийшов свіжим, легким, якщо замінити майонез, то буде ще й дієтичним. Смачного всім. І ще раз зі святом! Бажаю оптимізму, здоров'я в організмі, удачі і багатства, з мрією не розлучатися!
Коментувати