Салат "Благородність"

Ніжна куряча грудка з часником та травами і смажені білі гриби - гідний дует. Додамо пару інгредієнтів і теплий салат готовий. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Грудка куряча (350 г) - 1 шт
  • Приправа - 1 шт
  • Гриби (білі) - 200 г
  • Цибуля червона - 1/4 шт
  • Оцет (9% столовий) - 1 ст. л.
  • Майонез
  • Гірчиця (зерниста)
  • Зелень (петрушка та кріп) - 1 пуч.
  • Сіль
  • Олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 2

Білі гриби почистити, вимити, нарізати на шматочки.
Обсмажити гриби на олії, посолити. На середньому вогні, 25 хвилин.
Поки смажаться гриби, курячу грудку вимити, обсушити паперовим рушником.
Викласти грудку на лист з приправою. Ретельно притиснути рукою, для кращого з'єднання зі спеціями.
Смажити на сухій сковороді, 7 хвилин на вогні трохи нижче середнього.
Перевернути і просмажити також 5 -7 хвилин.
Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями. Оцет розвести водою 1/1 і залити їм цибулю. Залишити на 5 хвилин, потім відкинути цибулю на сито.
Зелень вимити, обсушити і розкласти на блюдо. Грудку нарізати пластинами і викласти на зелень.
На грудку розкласти смажені гриби.
Також розкласти мариновану цибулю, заправити майонезом і гірчицею. Теплий салат зі смажених грибів і курки можна їсти. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі