Теплий рецепт з квасолі з грибами

Цей салат з грибами і квасолею можна їсти як відразу теплим, так і холодним. В Піст можна використовувати як самостійний гарнір. Дуже насичений, яскравий і збалансований смак.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (біла оригінальна, вага квасолі 155 г) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Гриби (будь-які, у мене опеньки) - 300 г
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Кінза
  • Перець чилі (пластівці) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Відразу обмовлюся, я робила менше зазначеної кількості в інгредієнтах.

Гриби ретельно миємо, обсушуємо, ріжемо тонкими пластинками.
Цибулю чистимо, ріжемо стрілками.
На сковороді нагріваємо олію, злегка обсмажуємо цибулю, кладемо нарізані гриби.
Смажимо гриби до золотистого кольору, додаємо соєвий соус і пластівці перцю чилі. Я вважала за краще, щоб страва була гостра. Перемішуємо. Знімаємо з плити.
З квасолі відціджуємо рідину, кладемо до грибів. Додаємо нарізаний маринований огірок, видавлюємо часник, кладемо посічену зелень кінзи, перемішуємо.
Подаємо салат відразу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі