Цей салат з грибами і квасолею можна їсти як відразу теплим, так і холодним. В Піст можна використовувати як самостійний гарнір. Дуже насичений, яскравий і збалансований смак.
Інгредієнти
- Квасоля консервована (біла оригінальна, вага квасолі 155 г) - 1 бан.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Гриби (будь-які, у мене опеньки) - 300 г
- Огірок маринований - 2 шт
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Кінза
- Перець чилі (пластівці) - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Відразу обмовлюся, я робила менше зазначеної кількості в інгредієнтах.
Гриби ретельно миємо, обсушуємо, ріжемо тонкими пластинками.
Гриби ретельно миємо, обсушуємо, ріжемо тонкими пластинками.
Цибулю чистимо, ріжемо стрілками.
На сковороді нагріваємо олію, злегка обсмажуємо цибулю, кладемо нарізані гриби.
Смажимо гриби до золотистого кольору, додаємо соєвий соус і пластівці перцю чилі. Я вважала за краще, щоб страва була гостра. Перемішуємо. Знімаємо з плити.
З квасолі відціджуємо рідину, кладемо до грибів. Додаємо нарізаний маринований огірок, видавлюємо часник, кладемо посічену зелень кінзи, перемішуємо.
Подаємо салат відразу. Смачного!
Коментувати