Салат "Чинний"

Цей салат з моркви і курки своїми складовими грає на контрасті пікантного і ніжного, яскравого і світлого. Маслини додають оригінальні смакові нотки і декорують блюдо. Салати на Трійцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

маринована морква

  • Морква - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Приправа (для корейських салатів) - 0.7 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Оцет (столовий) - 1 ч. л.

основа

  • Курка (варена) - 150 г
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Маслини (300 мл) - 1 бан.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Часник подрібнити. Моркву нарізати соломкою, посолити, додати приправу, часник, оливкову олію, оцет. Перемішати і промаринувати не менше 30 хвилин.
Курку розібрати на волокна, яйце порізати довільно, маслини кружечками. Сир нашаткувати.
Зібрати салат: першим шаром викласти курку, нанести сіточку з майонезу, другий шар яйце і сіточка з майонезу, третій шар сир і сіточка з майонезу.
На сир розкласти мариновану моркву. Завершити оформлення салату кружечками маслин.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі