Цей салат з моркви і курки своїми складовими грає на контрасті пікантного і ніжного, яскравого і світлого. Маслини додають оригінальні смакові нотки і декорують блюдо. Салати на Трійцю - категорія рецепту.
Інгредієнти
маринована морква
- Морква - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Приправа (для корейських салатів) - 0.7 ч. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Сіль - 0.2 ч. л.
- Оцет (столовий) - 1 ч. л.
основа
- Курка (варена) - 150 г
- Яйце куряче (варене) - 3 шт
- Сир твердий - 100 г
- Майонез - 2 ст. л.
- Маслини (300 мл) - 1 бан.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Часник подрібнити. Моркву нарізати соломкою, посолити, додати приправу, часник, оливкову олію, оцет. Перемішати і промаринувати не менше 30 хвилин.
Курку розібрати на волокна, яйце порізати довільно, маслини кружечками. Сир нашаткувати.
Зібрати салат: першим шаром викласти курку, нанести сіточку з майонезу, другий шар яйце і сіточка з майонезу, третій шар сир і сіточка з майонезу.
На сир розкласти мариновану моркву. Завершити оформлення салату кружечками маслин.
Смачного!
Коментувати