Пікантний, хрусткий і легкий салат з капусти кольрабі і огірка з яскравим набором смаків і ароматів. Ніжний смак кольрабі і аромат огірків чудово гармонують з куркумою, перцем і часником. Готуйте салат з огірків на Трійцю, він смачний.
Інгредієнти
- Капуста кольрабі - 200 г
- Огірок - 2 шт
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
- Куркума - 1 ч. л.
- Сіль - 0.2 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.3 ч. л.
- Часник - 2 зуб.
- Цибуля зелена (пір'ячко) - 3 шт
- Петрушка - 1 гіл.
- Кріп - 1 гіл.
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 3
Кольрабі почистити, нарізати соломкою. Помічено, що при нарізанні соломкою з кольрабі майже не виробиться сік. Часник подрібнити. Зелень (петрушку, кріп, зелена цибуля) дрібно порізати.
У салатник перекласти кольрабі. Огірок порізати соломкою, додати до кольрабі, посолити, поперчити, ароматизувати куркумою, смаженим кунжутом, зеленню, часником, заправити оливковою олією.
Наш салат з капусти кольрабі і огірків перемішати, покласти на порційну тарілку. Смачного!
Коментувати