Цей салат без майонезу з відвареного мяса ідеальний для чоловічих посиденьок з міцними напоями, і дами зазвичай не відмовляються. Він ситний, дуже пікантний і досить оригінальний. Заходьте на дегустацію. При наявності вареної яловичини, готується швидко, але потрібно хвилин 30-60, щоб салатик настоявся і змішалися всі смаки.
Інгредієнти
- Яловичина (варена) - 500 г
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Петрушка - 0,5 пуч.
- Каперси - 2 ст. л.
- Корнішони (мариновані) - 5 шт
- Яйце куряче (зварені в круту) - 2 шт
- Оливкова олія - 100 мл
- Оцет (хорошої якості винний) - 3 ст. л.
- Гірчиця (гостра) - 1 ч. л.
- Сіль (я звичайно не солю)
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 5
Нарізати невеликими шматочками варене м'ясо.
Нарізати корнішони. У мене в цей раз мамині мариновані огірочки. Цілком допустима заміна.
Додаємо корнішони, каперси і дрібно нарізану зелень до м'яса.
Змішуємо масло, гірчицю і оцет до однорідної емульсії.
Перемішати всі інгредієнти з заправкою і відставити на 30-60 хвилин.
Чистимо варені яйця, розрізаємо їх на 4 частини і подаємо. Мені яйця в салаті здаються зайвими. Але чоловіча частина їх завжди з'їдає. Салат з відвареного мяса виходить дуже пікантним і солоно-остреньким. Смачного!
Коментувати