Корисний і дуже смачний салат без майонезу із савойської капусти. Ця капуста дуже корисна для здоров'я. Вона багата вітамінами, мінеральними солями і амінокислотами. Савойску капусту можна варити, тушкувати, використовувати для салатів і супів.
Інгредієнти
- Капуста савойська (можна замінити пекінською капустою) - 500 г
- Цибуля порей - 1 шт
- Кунжут - 1 ст. л.
- Олія кунжутна (або рослинна без запаху) - 2 ст. л.
- Оцет (яблучний мул рисовий) - 2 ч. л.
- Соєвий соус (або соус теріякі) - 1 ст. л.
- Сіль
- Часник - 1 зуб.
Час приготування: 20 хвилин
Тонко нашаткувати капусту.
Так само тонко шаткуємо цибулю порей.
Розігріти масло і обсмажити цибулю близько 4 хвилин.
Потім додати 2 ложки води і капусту. Обсмажувати все разом близько 5 хвилин на сильному вогні.
Прибравши овочі з вогню додати соєвий соус або соус теріякі, укус і сіль за смаком. Часник дрібно порізати і теж додати. Підсмажити кунжут і посипати салат. Все добре перемішати.
Наш салат із савойської капусти готовий! Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати