Як же складно, коли в родині хтось не їсть м'яса. Про ковбасні же вироби навіть і заїкатися не варто, а олів'є люблять і просять. На замітку пропоную цей салат з яйцями, угощайтесь - салат Олів'є без м'яса.
Інгредієнти
- Картопля (варена) - 2 шт
- Сир м'який (підкопчена косичка) - 100 г
- Огірок - 1 шт
- Огірок маринований - 1 шт
- Перець солодкий червоний - 1/4 шт
- Редис - 6 шт
- Яйце куряче (варене круто) - 2 шт
- Цибуля зелена
- Кріп
- Сметана - 100 г
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Нарізати кубиками картоплю, дрібно нарізати сир-косичку. Викласти в салатник.
Подібним розміром нарізати перець солодкий, редис. Зелень вимити, обсушити, нарізати. Додати все в салатник. Маринований огірок нарізати і відкинути на сито.
Нарізати дрібно свіжий огірок, викласти. Додати маринований. Яйця очистити, 1,5 шт. Нарубати в салат.
Сметану змішати з гірчицею. Заправити салат. Перемішати.
Можна подати в салатник. Є й інший варіант. Викласти в сервировочное кільце, прикрасити яйцем яке залишилося, перед подачею кільце зняти. Так подібні салати виглядають красивіше і смачніше. Салат Олів'є без м'яса готовий. Смачного!
Коментувати