Салат "Світлана"

Цим добрим салатом з перцю і курки поділилася зі мною моя улюблена сестра Свєта, коли я ламала голову над столом для дитячого дня народження. Ніяких ідей, крім крабового не було. Вона пообіцяла, що цей дітки з'їдять весь. І не обманула. Ці добрі салати я готую дуже часто і на вечерю, і на святковий стіл. Це моя паличка-виручалочка, оскільки три моїх синочка його дуже люблять.

Інгредієнти

  • Грудка куряча (відварити в підсоленій воді з лавровим листом і горошиною запашного перцю.) - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Морква (морква по-корейськи. Якщо дуже гостра, можна покласти трохи менше.) - 200 г
  • Майонез - 8 ст. л.
  • Сіль (за смаком.) - 1 ч. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Підготувати продукти.
Корейську моркву трохи порізати.
Курячі грудки розібрати на волокна. Болгарський перець нарізати соломкою.
Додати сіль і майонез. Перемішати. Салат з курки і перцю готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі