Соковитий і корисний вітамінний салат з буряка і кукурудзи. Він красиво виглядає, чудово поєднує в собі і дієту, і смак, і аромат.
Інгредієнти
- Буряк (відварений) - 200 г
- Бруква - 200 г
- Цибуля червона - 80 г
- Петрушка - 20 г
- Часник - 2 зуб.
- Сіль - 0.4 ч. л.
- Оливкова олія - 4 ст. л.
- Кукурудза (420 гр) - 1 бан.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 5
Брукву і варений буряк нашаткувати соломкою. Брукву можна замінити на редьку, ріпу, дайкон.
Червону цибулю нарізати півкільцями (при бажанні замаринувати). Я не мариновала цибулю, оскільки сорт цибулі десертний, солодкий. Зубки часнику подрібнити. Зелень петрушки порізати. З кукурудзи злити рідину. Всі інгредієнти салату з'єднати, посолити.
Заправити оливковою олією і перемішати.
Смачного!
Коментувати