Салат з диким рисом і оливками

Смачний і яскравий салат з рисом і оливками. Приготувати його дуже легко і просто!

Інгредієнти

  • Рис дикий - 100 г
  • Огірок (свіжий) - 1 шт
  • Оливки зелені - 30 г
  • Перець болгарський - 1/2 шт
  • Помідори черрі - 10 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (мелений за смаком)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Відварити рис до готовності в підсоленій воді, злити воду, дати охолонути і перекласти в салатник.
Оливки (без кісточок) нарізати навпіл або маленькими кружечками і додати до рису.
Перець болгарський червоний або яскраво-жовтий промити, видалити плодоніжки і нарізати невеликими шматочками.
Огірок тонко нарізати. Черрі розрізати попалам.
Приготуємо соус для салату: змішаємо сік лимона і олію, додаємо сіль і перець за смаком. Заправляємо соусом салат і акуратно перемішуємо.
Перед подачею на стіл можна прикрасити зеленню. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі