У класичний італійський салат з моцарелою і помідорами я додала новий інгредієнт - грибочки, вийшла інша смачна страва. Такий салат з грибами краще подавати теплим.
Інгредієнти
- Гриби (у мене були опеньки) - 150 г
- Помідори черрі - 8 шт
- Моцарелла - 10 шт
- Рукола - 1 пуч.
- Олія оливкова
- Оцет (бальзамічний)
- Сіль
- Перець духмяний
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Грибочки промийте під проточною водою, обріжте кінчики ніжок. Якщо у вас великі гриби, то поріжте навпіл. Сковороду розігрійте, додайте оливкову олію. Перекладіть гриби на сковорідку, посоліть і обсмажте до готовності.
Помідори черрі помийте і поріжте на 4-6 частин. Кульки моцарели розріжте навпіл. Рукколу промийте та висушіть. На тарілку викладіть помідори, моцарелу і рукколу, посоліть і поперчіть за смаком.
Зверху викладіть теплі грибочки, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом. Перемішайте. Салат готовий! Смачного!
Коментувати