Теплий салат з грибами та моцарелою

У класичний італійський салат з моцарелою і помідорами я додала новий інгредієнт - грибочки, вийшла інша смачна страва. Такий салат з грибами краще подавати теплим.

Інгредієнти

  • Гриби (у мене були опеньки) - 150 г
  • Помідори черрі - 8 шт
  • Моцарелла - 10 шт
  • Рукола - 1 пуч.
  • Олія оливкова
  • Оцет (бальзамічний)
  • Сіль
  • Перець духмяний

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Грибочки промийте під проточною водою, обріжте кінчики ніжок. Якщо у вас великі гриби, то поріжте навпіл. Сковороду розігрійте, додайте оливкову олію. Перекладіть гриби на сковорідку, посоліть і обсмажте до готовності.
Помідори черрі помийте і поріжте на 4-6 частин. Кульки моцарели розріжте навпіл. Рукколу промийте та висушіть. На тарілку викладіть помідори, моцарелу і рукколу, посоліть і поперчіть за смаком.
Зверху викладіть теплі грибочки, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом. Перемішайте. Салат готовий! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі