Смачний, швидкий салат з мідіями, прекрасно підійде для трапези під час посту.
Інгредієнти
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Морква (невелика) - 1 шт
- Цибуля-порей (зелена частина) - 1/2 шт
- Капуста китайська - 1/4 дол.
- Мідії - 150 г
- Сік лимонний (лайм) - 1 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Масло розігріти на сковороді і обсмажити моркву, нарізану дрібною соломкою, 3 хв. Додати розморожені і ошпарені мідії (віджати рідину). Перемішати і смажити 2 хв.
Цибулю-порей і китайську капусту нарізати дрібною соломкою. У мідії додати соєвий соус, покласти цибулю і капусту. Готувати ще 2 хв.
Зняти з вогню, полити соком лайма, перемішати і подавати. Я люблю цей салат з маринованим імбиром.
Смачного!
Коментувати