Весняний варіант з вешенками

Цей свіженький і легкий салат з пекінської капусти готую давно, але частіше за все роблю його під час посту, коли хочеться урізноманітнити свій раціон. Готується дуже легко і швидко. Спробуйте, може стане в нагоді.

Інгредієнти

  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Гливи (свіжі) - 200 г
  • Капуста пекінська (можна взяти салат листовий) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Лимон (сік) - 1/2 шт
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Ось такий набір продуктів нам знадобиться. Як бачите, нічого складного.
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити, додати промиті і крупно нарізані гливи, обсмажити близько 7-8 хвилин. Після цього додати подрібнений часник і обсмажити ще пару хвилин. Відставити в сторону - нехай охолонуть. А ми поки наріжемо капусту тонкими смужками, огірки - брусочками. Все готово для змішування і грибочки наші вже охололи.
Змішуємо всі наші підготовлені продукти, полити соком лимона, посолити і поперчити за смаком. От і все! Мені звичайно більше подобається, коли салат трохи постоїть і всі продукти в ньому подружаться. Чоловік не чекає, відразу ставить салатник ближче до себе. Сподіваюся, вам сподобається цей салат. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі