Рецепт з "Мівіною" і ковбасою

Салат з "Мівіною" і ковбасою - дуже смачний і ситний. Готується він дуже швидко, тому його можна подати до обіду і вечері. Особливо цікавий смак цього салату робить варена або копчена ковбаса або шинка. Його найкраще подавати охолодженим. Грецький салат теж смачний, спробуйте!

Інгредієнти

  • Локшина швидкого приготування "Мівіна" - 1 упаковка;
  • Огірок - 1 шт .
  • Копчена або варена ковбаса або шинка - 100 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • Майонез для заправки салату
  • Вода (окріп)
Локшину "Мівіна" покришити в міску.
Залити окропом так, щоб він повністю покривав локшину.
Накрити миску з "Мівіною" тарілкою або кришкою і залишити на 5 хвилин. Потім готову локшину відкинути на друшляк, щоб злити рідину.
Ковбасу або шинку нарізати невеликими кубиками.
Огірок вимити і нарізати кубиками.
Яйця, зварені круто, остудити, очистити і нарізати кубиками.
У підходящої мисці або салатниці з'єднати готову локшину "Мівіна", нарізані огірок, шинку і яйця.
Салат посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом, добре перемішати, накрити кришкою і відправити хвилин на 30 в холодильник, щоб він охолов і просочився.
Смачний і ситний салат з "Мівіною" і ковбасою готовий. Смачного!

Коментарі

Робила такий,але мівіну не заливала окропом. Просто кукурудзу разом з юшечкою виливала в локшину і майонезу трохи більше дала . І щоб трохи постояло. Потім,якщо треба,майонезу можна додати. Спробуйте! 

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі