Рецепт цього салату з тунця і яблука з картоплею знайшла на просторах інтернету. Довго до нього придивлялася, - якось бентежив мене набір інгредієнтів в ньому. Виявилося, що даремно! Заходьте, пробуйте салат з картоплі. Це смачно!
Інгредієнти
- Картопля (відварена, середня) - 3 шт
- Яблуко - 1 шт
- Селера черешкова (велике стебло) - 1 шт
- Тунець - 1 бан.
- Майонез
- Цибуля червона - 1 шт
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Всі складові салату ріжемо кубиком, тунець розминаємо виделкою.
Перемішати, заправити майонезом і викласти в салатник. За бажанням цей салат можна прикрасити зеленню.
Коментувати