Легкий листковий салат з тунцем і огірком. Тунця можна замінити на будь-яку рибу і не обов'язково консервовану. Готуйте салати з сиром, це смачно.
Інгредієнти
- Яйце куряче (варене) - 1 шт
- Тунець (консервований) - 0,5 бан.
- Морква (варена) - 1 шт
- Огірок маринований - 3 шт
- Сир твердий - 70 г
- Сметана - 1 ст. л.
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
- Сіль
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Два маринованих огірочка нарізати напівкружечками. Варений білок і сир натерти на середній тертці.
Варену моркву так само натерти на середній тертці.
Для соусу змішати варений жовток, сметану та гірчицю.
У креманку/келих/салатник викласти білок.
Зверху тунець і соус.
Потім огірочки. Всі шари трохи притискаємо.
Зверху моркву і соус.
Останнім шаром сир. Не приминати.
Прикрасити наш листковий салат з тунцем і огірком, порізаним на чотири частини. Можна подавати. Смачного!
Коментувати