Приємний і свіжий салат з печеного буряка. Спочатку я скептично поставилася до поєднання буряка і цитруса, а даремно! Спасибі моїй ліні - вінегрет робити не дуже-то хотілося. Був знайдений легкий в приготуванні салат з буряка і грейпфрута. Спробуйте!
Інгредієнти
- Буряк - 1 шт
- Грейпфрут (великий червоний. Можна замінити помело) - 1/3 шт
- Листя салату / Салат (будь-який, який Вам подобається) - 1 пуч.
- Фундук - 6 шт
- Оливкова олія (+ сіль і перець за бажанням)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Все дуже просто, тому без покрокових фото. Писати особливо нічого. А підсумковий результат проілюстрований. Так ось:
1. Буряк запікаємо і охолоджуємо. Ріжемо великим кубиком.
2. Грейпфрут або помело (смачно і так, і так) очищаємо від плівочок, часточки ріжемо на 2-3 частини.
3. Фундук розколоти на середні шматочки і обсмажити. Запах буде запаморочливий.
4. Салат порвемо або поріжемо (дивлячись який сорт салату).
Власне залишилося тільки перемішати, підсолити, трохи поперчити чорним перцем або сумішшю перців, заправити олією і з'їсти. Цей салат можна готувати що називається "на кожен день", а можна і гостям подати. Смачного!
1. Буряк запікаємо і охолоджуємо. Ріжемо великим кубиком.
2. Грейпфрут або помело (смачно і так, і так) очищаємо від плівочок, часточки ріжемо на 2-3 частини.
3. Фундук розколоти на середні шматочки і обсмажити. Запах буде запаморочливий.
4. Салат порвемо або поріжемо (дивлячись який сорт салату).
Власне залишилося тільки перемішати, підсолити, трохи поперчити чорним перцем або сумішшю перців, заправити олією і з'їсти. Цей салат можна готувати що називається "на кожен день", а можна і гостям подати. Смачного!
Коментувати