Літній рецепт зі шпинатом і полуницею

Щось просте і незвичайне одночасно. Оцінив навіть чоловік, який важко сприймає нововведення в їжі. Готуйте літні салати, вони легкі.

Інгредієнти

  • Шпинат - 200 г
  • Полуниця - 56 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Кунжут - 1 ст. л.
  • Оцет (бальзамічний) - 2 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

1. Залити листя шпинату холодною водою, щоб вимити від піску або землі, залишити на 30 хвилин.
2. Нарізати огірок соломкою, помідори тонкими часточками.
3. Полуницю нарізати на 4 частини.
4. В окремому посуді розчинити чайну ложку меду з двома столовими ложками бальзамічного оцту, постійно розмішуючи додати оливкове масло - це заправка.
5. Всі інгредієнти акуратно змішуємо в салатниці, заливаємо заправкою і посипаємо кунжутом.

Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі