Щось просте і незвичайне одночасно. Оцінив навіть чоловік, який важко сприймає нововведення в їжі. Готуйте літні салати, вони легкі.
Інгредієнти
- Шпинат - 200 г
- Полуниця - 56 шт
- Огірок - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Кунжут - 1 ст. л.
- Оцет (бальзамічний) - 2 ст. л.
- Мед - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 2
1. Залити листя шпинату холодною водою, щоб вимити від піску або землі, залишити на 30 хвилин.
2. Нарізати огірок соломкою, помідори тонкими часточками.
3. Полуницю нарізати на 4 частини.
4. В окремому посуді розчинити чайну ложку меду з двома столовими ложками бальзамічного оцту, постійно розмішуючи додати оливкове масло - це заправка.
5. Всі інгредієнти акуратно змішуємо в салатниці, заливаємо заправкою і посипаємо кунжутом.
Смачного!
2. Нарізати огірок соломкою, помідори тонкими часточками.
3. Полуницю нарізати на 4 частини.
4. В окремому посуді розчинити чайну ложку меду з двома столовими ложками бальзамічного оцту, постійно розмішуючи додати оливкове масло - це заправка.
5. Всі інгредієнти акуратно змішуємо в салатниці, заливаємо заправкою і посипаємо кунжутом.
Смачного!
Коментувати