Традиційні святкові салати іноді досить набридають, але оригінальна подача може врятувати таку ситуацію! Тут я розповім, як приготувати новорічний вінок з олів'є - цікавий варіант подачі. Пропоную вам дуже простий, але оригінальний спосіб подачі традиційного салату Олів'є - у формі новорічного вінка! Така подача не складе вам особливих зусиль, але, повірте, вона дуже сподобається вашим близьким і гостям. Прикрасити такий вінок найкраще відразу перед подачею, щоб зелень була свіжою. Також можете вирізати фігурки з твердого сиру - вийде дуже красиво. Рекомендую спробувати подати наш салат з ковбасою таким способом!
Інгредієнти
- Варена ковбаса - 200 г
- Варену картоплю - 3 шт
- Варена морква - 1 шт
- Яйця - 3 шт
- Огірок свіжий - 1 шт
- Мариновані огірки - 2-4 шт
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Зелений горошок - 100-200 г
- Майонез - 1/2 скл.
- Сіль за смаком
- Перець - за смаком
- Кріп - 1 пучок
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Спочатку приготуйте сам салат. Для цього наріжте невеликими кубиками відварену картоплю, ковбасу, відварену моркву, яйця і все огірки. Потім подрібніть зелень і додайте в салат.
Додайте горошок, посоліть, поперчіть і заправте майонезом. Добре перемішайте.
Далі сформуйте вінок з салату. Для цього в центр тарілки поставте склянку і викладіть навколо склянки кільцем салат.
Потім акуратно виберіть склянку і прикрасьте вінок кропом, нарізаним яйцем, морквою і помідорами чері. Новорічний салат "Вінок з олів'є" готовий. Смачного!
Коментувати