Я пропоную вам варіант, як приготувати салат з селери і картоплі. Ми додамо туди картоплю, огірки і зробимо цікаву заправку. Салат вийде ситним, а смак його досить цікавий. Я рекомендую перед подачею дати салату 2 години настоятися в холодильнику, а потім за бажанням прикрасити його зеленою цибулькою і меленим чорним перцем. Ось і все, наш ситний салат готовий. А якщо у вас залишилася, наприклад, від обіду відварна картопля, то все готується ще швидше.
Інгредієнти
- Картопля - 8 шт
- Цибуля шніт - 1 пуч.
- Олія - 30 г
- Оцет 6% - 30 г
- Майонез - 60 г
- Йогурт грецький - 60 г (або сметана)
- Селера - 2-3 шт (стебла)
- Огірки - 1 шт
- Зелена цибуля - за смаком
- Сіль, перець - за смаком
Кількість порцій: 6
Відваріть картоплю до м'якості. Можете готувати зі шкіркою, а потім очистити. Поріжте кубиком.
Наріжте дрібно цибулю шніт, селеру та огірок.
Змішайте всі овочі в мисці, посоліть і поперчіть.
Приготуйте заправку з йогурту, майонезу, олії та оцту. Додайте її в наш салат і перемішайте. Готово!
Коментувати