Рецепт з селерою, яблуком і капустою

Кажуть, коли в ансамблі обмінюються талантами зелене яблуко і селера, це допомагає скинути зайву вагу. Може і так. Але цей салат із селери я робив не з цих міркувань. Просто селера попалася радісного кольору, а яблуко - чудово кисле. Ну, а ядреная квашена капуста довершила композицію. Спробуйте приготувати, салат смачний.

Інгредієнти

  • Селера черешкова - 1 шт
  • Яблуко (зелене) - 0.5 шт
  • Капуста квашена - 100 г
  • Цибуля біла (маленька цибулина) - 1 шт
  • Кінза (маленька) - 1 пуч.
  • Олія кукурудзяна
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Зелене яблуко дрібно порізати. Терти на тертці не раджу: не той ефект, зовсім інший смак.
Селеру порізати тонкими шайбами.
Цибулю порізати кільцями.
Капусту, якщо велика, порубати ножем.
Дрібно порізати кінзу.
Все змішати, додати масло, перемішати, перевірити на смак, якщо потрібно - скорегувати: додати трохи капустяного розсолу, лимонного соку, кунжутної олії. Словом, на ваш смак.
Дати салату трохи постояти, ще раз перемішати - і подавати.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі