Колега, яка пригощала нас цієї закускою на своєму дні народження в офісі, назвала його "Загадка" і не розповідала про рецепт до тих пір, поки ми не розсмакували всі страви і не захопилися саме цим салатом. Звичайно ж, не можу не поділитися ним з вами. Тепер у всієї жіночої частини нашого офісу цей салат став фаворитом - легкий, ніжний, незвичайний і дуже-дуже смачний. І не відразу вгадаєш, з чого приготований. А готувати - суща дрібниця.
Інгредієнти
- Селера черешкова - 4 шт
- Яблуко (кисле) - 2 шт
- Тунець (консерви для салатів) - 1 бан.
- Горіхи волоські (за смаком) - 3 горст.
- Майонез (за смаком) - 2 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт настільки простий, що покрокових фото я не робила. Кількість інгредієнтів можна сміливо змінювати на свій смак.
1. Вимити і дрібно порізати селеру (розміри шматочків або часточок - кому як подобається).
2. Вимити і порізати на дрібні кубики яблука (я шкірку в цей раз не чистила).
3. Волоські горіхи подрібнити будь-яким звичним для вас способом (я кладу в два звичайних поліетиленових пакета (два - якщо порветься) і на дерев'яній обробній дошці несильно перебиваю їх молотком для м'яса).
4. Тунець розім'яти виделкою разом з соком.
5. Все змішати, заправити майонезом за смаком і насолоджуватися.
Дівчатка, якщо потрібен зовсім дієтичний варіант - майонез можна замінити сметаною або густим йогуртом і додати солі і спецій за смаком. Смачного!
1. Вимити і дрібно порізати селеру (розміри шматочків або часточок - кому як подобається).
2. Вимити і порізати на дрібні кубики яблука (я шкірку в цей раз не чистила).
3. Волоські горіхи подрібнити будь-яким звичним для вас способом (я кладу в два звичайних поліетиленових пакета (два - якщо порветься) і на дерев'яній обробній дошці несильно перебиваю їх молотком для м'яса).
4. Тунець розім'яти виделкою разом з соком.
5. Все змішати, заправити майонезом за смаком і насолоджуватися.
Дівчатка, якщо потрібен зовсім дієтичний варіант - майонез можна замінити сметаною або густим йогуртом і додати солі і спецій за смаком. Смачного!
Коментувати