Салат з квасолею, маринованими печерицями, зеленою цибулею і болгарським перцем! Такий овочевий салат додасть різноманітності в зимове меню і в свята, і в будні!
Інгредієнти
- Квасоля - 200 г
- Печериці (мариновані) - 120 г
- Перець болгарський (120 г) - 0.5 шт
- Цибуля зелена - 4 гіл.
- Порошок часниковий (або 1 зубчик часнику) - 0.5 ч. л.
- Перець чорний - за смаком
- Олія
У салатник викласти квасолю (у мене консервована, рідину з банки злити).
Дрібно нарізати зелену цибулю.
Мариновані печериці розрізати навпіл.
Невеликими шматочками нарізати болгарський перець.
З'єднати всі інгредієнти в салатник. Приправити чорним перцем, додати часниковий порошок. Заправити салат олією, акуратно перемішати і подавати до столу!
Всім смачного!
Коментувати