Для любителів запечених овочів аль денте і консервованого тунця, пропоную цей рецепт. Дуже простий і смачний теплий салат з тунця і болгарського перцю з цукіні.
Інгредієнти
- Тунець (в маслі 80 / 56г) - 1 бан.
- Цукіні - 250 г
- Перець болгарський - 80 г
- Орегано - 1/2 ч. л.
- Перець солодкий червоний - 1 ч. л.
- Перець червоний пекучий - за смаком
- Сіль за смаком
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Сухарі панірувальні / Паніровка - 1/2 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 1
Форму для запікання (11х18х3) змастити оливковою олією, присипати панірувальними сухарями. Цукіні і червоний перець помити, обсушити, в перцю видалити насіння. Я знімаю частина шкірки у цукіні. Нарізати цукіні і червоний перець невеликими брусочками (кубиками, стрічками). На дно форми викласти частину цукіні, присолити, додати частину червоного перцю солодкого й гіркого, орегано. Викласти весь перець болгарський, потім цукіні, що залишився, сіль, перець, орегано. На овочі злити масло з тунця і додати трохи оливкового масла (за бажанням). Запікати в розігрітій духовки до 180 С 30-35 мін. до готовності. За кілька хвилин до готовності нашого салату з тунця і болгарського перцю можна включити гриль.
На гарячі овочі розкришити м'ясо тунця. Смачного!
Коментувати