Свіжий, легкий, вітамінний салат з капусти з приємною гостротою свіжого гострого червоного перцю, з прекрасною заправкою (з додаванням устричного соусу), яка підсилює смак інгредієнтів салату, роблячи їх ще більш насиченими і пряними. Цей салат з капусти кольрабі та перцю гармонійно впишеться в якості закуски для м'яса, риби, птиці.
Інгредієнти
- Капуста кольрабі - 200 г
- Перець солодкий - 1 шт
- Перець червоний пекучий (свіжий) - 1 шт
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Соус (устричний) - 1 ст. л.
- Сіль - 0.2 ч. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 3
Кольрабі і солодкий перець порізати соломкою. Перець гострий порізати соломкою або кільцями.
Змішати оливкову олію і устричний соус. Перемішати.
З'єднати всі інгредієнти салату, перемішати.
Смачного!
Коментувати