Рецепт салату з морквою по-корейськи

У ньому ідеально підібрані всі інгредієнти, які можна додавати до смаку. Цей смачний салат з крабових паличок і корейської моркви стане не тільки смачним перекусом, але і відмінним блюдом навіть на святковий стіл. Всім звичний смак крабових паличок в поєднанні з кукурудзою можна легко урізноманітнити корейської морквою та огірками. В результаті виходить приголомшлива смачна страва. Бажано не залишати салат на другий день, оскільки він може скиснути (поєднання моркви, огірків і майонезу).

Інгредієнти

  • Крабові палички - 250 г
  • Морква - 200 г (по-корейськи)
  • Яйця - 3 шт
  • Кукурудза - за смаком (консервована)
  • Свіжі огірки - 2 шт
  • Майонез - за смаком

Кількість порцій: 2-4

Час приготування: 1 ч.

Легкість цього салату гармонує з поживністю. Одні інгредієнти легкі, а інші "ситні". Відваріть заздалегідь яйця круто і охолодіть їх, після чого наріжте кубиками середнього розміру. Можна брати крабові палички, а можна крабове м'ясо, на ваш смак. Наріжте дрібно свіжі огірки і відправте їх до яєць.
Злийте сік з баночки з кукурудзою, також надішліть її до решти інгредієнтів. На представлену кількість інгредієнтів у мене пішла маленька баночка.
Розморожені крабові палички нарізаємо шматочками середнього розміру.
Корейську моркву я трохи розрізаю (якщо занадто довга).
Змішайте всі інгредієнти і додайте сіль за смаком. В моркві і крабових паличках мені солі вистачило.
Додайте майонез. Я часто готую домашній, він також ідеально підходить.
Дайте салату трохи просочитися, після чого приберіть його в холодильник мінімум на годину, а вже після подавайте до столу. За цей час корейська морква пустить сік, який в поєднанні з іншими інгредієнтами створить справжній тандем гастрономічного смаку.
Перед подачею наш салат з крабовими паличками і корейською морквою можна прикрасити зеленню. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі