Рецепт з сулугуні та корейською морквою

Пропоную вашій увазі салат з сиром, який подобається моєму чоловікові. Готую його виключно для нього, оскільки крім нього в родині більше ніхто не їсть корейську моркву.

Інгредієнти

  • Сир сулугуні (косичкою) - 50 г
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • М'ясо (варене, будь-яке, у мене гусак) - 150 г
  • Морква (по-корейськи) - 4-5 ст. л.
  • Майонез (або йогурт, сметана, змішані з гірчицею) - за смаком
Салат готується легко. Варені яйця потрібно очистити. М'ясо варене будь-яке, в даному випадку, це гусак. Корейська морква у мене домашня. Я сама її роблю, з коріандром і яблучним оцтом, як любить мій чоловік. Солоний сулугуні косичкою. Майонез. Якщо ви його не любите, то спокійно можна замінити йогуртом або сметаною, змішаними з гірчицею, як це робить моя знайома, яка, власне, і порадила мені цей салат.
М'ясо розібрати на волокна, яйця нарізати смужками.
Сир сулугуні косичкою розібрати на волокна, але скажу з досвіду, краще все ж дрібно нарізати.
Перемішати з майонезом або іншою заправкою - за смаком. І додати корейську моркву. Перемішати і дати настоятися хвилин 10-15.
Салат я формувала за допомогою кільця з пластикової пляшки. Зав'язала нитками сиру.
Цей салат підказала мені моя знайома. Це улюблений салат її чоловіка, а тепер і мого чоловіка теж. Може і вашим чоловікам він також сподобається?! Спробуйте. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі