Красивий і яскравий салат з маринованими грибами і куркою шарами. Соковитий, ніжний, трохи пікантний, ситний, але зовсім не важкий. Незважаючи на простоту, цей листковий буде дуже гідно виглядати і на святковому столі. Його можна приготувати як салат на день народження. Пригощайтеся, це смачно!
Інгредієнти
- Морква (по-корейськи) - 200 г
- Гриби консервовані - 200 г
- Грудка куряча (індички, відварна) - 200 г
- Цибуля червона - 50 г
- Сир напівтвердий - 150 г
- Зелень - 1/2 пуч.
- Майонез (100-120 г) - 100 г
Відварну курячу грудку (або грудку індички) нарізати невеликими шматочками. Консервовані гриби (я готую з маринованих білих грибів) також нарізати маленькими кубиками.
Сир натерти на дрібній тертці. Цибулю нарізати дуже дрібно.
Якщо морква по-корейськи натерта довгою соломкою, її краще розрізати впоперек на кілька частин. Зелень (петрушка/кріп) подрібнити.
Зібрати салат, використовуючи сервировочное кільце, в такий спосіб:
-курка (індейка);
-цибуля, майонез (або сметана);
-гріби, майонез;
-сир;
-зелень, майонез;
-морква по-корейськи.
Або викласти салат шарами у великій салатник.
-курка (індейка);
-цибуля, майонез (або сметана);
-гріби, майонез;
-сир;
-зелень, майонез;
-морква по-корейськи.
Або викласти салат шарами у великій салатник.
Коментувати