Оригінальний і ніжний з категорії - салати з моркви і рибних консервів. Склад я привожу від автора. Мої поправки - це заміна консервованої горбуші на мариновану (сама солила свіжоморожену) і мій салат - без листя салату (не виявилося на момент приготування).
Інгредієнти
- Горбуша (консервована) - 2 бан.
- Цибуля ріпчаста - 100 г
- Огірок - 100 г
- Кріп
- Рис - 0,5 скл.
- Морква - 120 г
- Листя салату / Салат
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний
- Лимон (невеликий) - 0,5 шт
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6
Спочатку треба замаринувати цибулю: нарізати її на 4 частини, а потім тонкою соломкою. Залити соком половини лимона і додати перець. Дати постояти.
Відварити рис в злегка підсоленій воді до готовності.
Моркву натерти на тертці і припустити на сковороді, але не засмажувати. Лише довести до м'якого стану.
Якщо у вас горбуша консервована, то просто її розім'яти. У мене домашня, маринована. Я її нарізала маленькими шматочками.
Огірок напезать тонкою соломкою і змішати з дрібно рубаним кропом.
Тепер все укладаємо шарами:
1. Листя салату (якщо є);
2. Відварений рис;
3. Майонез (злегка промазати);
4. Горбуша;
5. Майонез;
6. Маринована і злегка віджата цибуля;
7. Морква;
8. Майонез;
9. Огірок з кропом.
Поставити готовий салат на 1 годину в холодильник настоятися. Перед подачею злегка посолити верхній шар з огірків і можна пригощати. Готуйте салати з рибних консервів! Смачного
1. Листя салату (якщо є);
2. Відварений рис;
3. Майонез (злегка промазати);
4. Горбуша;
5. Майонез;
6. Маринована і злегка віджата цибуля;
7. Морква;
8. Майонез;
9. Огірок з кропом.
Поставити готовий салат на 1 годину в холодильник настоятися. Перед подачею злегка посолити верхній шар з огірків і можна пригощати. Готуйте салати з рибних консервів! Смачного
Коментувати