Легкий, живильний салат без майонезу з вареної білої квасолі з дивовижно простим соусом. Дуже смачно!
Інгредієнти
- Квасоля (в сухому вигляді; біла) - 100 г
- Листя салату / Салат - 1 пуч.
- Томатна паста - 140 г
- Йогурт (натуральний; густий) - 150 г
- Оливкова олія (extra virgin) - 1 ст. л.
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 1
Фасоль замочити в холодній воді на ніч або на 8-12 годин. Промити, засипати в каструлю, залити холодною водою, довести до кипіння. Варити під кришкою на повільному вогні протягом 1 години.
Хвилин за 30 до закінчення варіння квасолі дістати йогурт і томатну пасту з холодильника, щоб вони не були холодними. Листя салату промити і обсушити.
Квасолю відкинути на друшляк. Дати стекти зайвій воді.
Змішати в окремому посуді томатну пасту, натуральний йогурт і оливкову олію.
На тарілку викласти салатні листя.
Зверху викласти відварену квасолю. Заправити соусом.
Салат з білої вареної квасолі готовий. Смачного! Будьте здорові!
Коментувати