Болгарський салат. Болгари називають його "разядка" Слово "разядка" перекладається як "салат для збудження апетиту". Дуже смачний і легкий в приготуванні. Кухня: Болгарська. Салати з перцю - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Перець болгарський (середній) - 3 шт
- Яйце куряче - 3 шт
- Бринза - 100 г
- Йогурт (або сметана або майонез) - 200 г
- Часник - 2 зуб.
- Петрушка (за бажанням) - 0.5 пуч.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Перець червоний пекучий - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 45 хвилин
Дрібно нарізати часник і змішати його з йогуртом, нехай настоюється. Перець запекти протягом 35 хвилин при темп. 200 град.
Зварити яйця і потерти їх на крупній тертці.
З запечених перців зняти шкірку, видалити насіння і нарізати їх на смужки.
Змішуємо яйця і перець.
Бринзу так само натираємо на крупній тертці і додаємо до салату. Петрушку дрібно нарізати. Змішати все з йогуртом.
Розжарити масло і швидко обсмажити в ньому червоний пекучий перець.
Укласти салат на блюдо і полити перцевим маслом.
Дуже смачно як паштет намазка з хлібом або коржем. Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати