Ситний, смачний салат з печінки курячої для святкового столу на весілля! Легкий часниковий аромат, мандаринова солодкість, ходові інгредієнти і смак який не приївся. Печінку можна брати будь-яку іншу, заправляти можна як сметаною, так і майонезом, відмінна альтернатива традиційним салатам на свято. Можна використовувати як рецепт салату на весілля.
Інгредієнти
- Печінка куряча - 150 г
- Картопля (відварена) - 2 шт
- Морква (варена) - 1 шт
- Яйце куряче (варене) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Мандарин (без кісточок) - 2 шт
- Огірок маринований - 100 г
- Часник - 1 зуб.
- Перець болгарський - 0,5 шт
- Майонез (або сметана)
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Сир твердий
Кількість порцій: 3
Печінку і цибулю порізати кубиками, викласти на змащену маслом сковороду. Обсмажувати з додаванням соєвого соусу до готовності.
Готову печінку остудити.
У чашу порізати кубиками огірок, яйця, картоплю, перемішати.
Додати кубиками - моркву, мандарин, болгарський перець, перемішати.
Додати рубану цибулю, печінку і часник (через часник-давилку), перемішати.
Заправити салат за бажанням - сметаною або майонезом, при необхідності - підсолити.
Салат з курячої печінки подавати або порційно, або в одному великому салатнику, верх салату посипати тертим сиром і зеленню при подачі. Смачного!
Коментувати