З'явився у нас в продажу дуже цікавий крекер, може і раніше був, але не помічала, картопляний називається. Так ось, купила своїм дівчатам, смачний, як насіння молотять. Так наїлися, що не доїли... Довелося салат робити із залишків...
Інгредієнти
- Петрушка (зелень)
- Сир твердий - 50-70 г
- Крекер (не знаю, скільки за вагою) - 1-2 горст.
- Огірок - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Стегенце курячий - 1 шт
- Майонез
- Сіль
- Часник - 2-3 зуб.
Стегенце відварити, остудити і дрібно нарізати або розібрати на волокна.
Огірок нарізати соломкою,
помідор дрібними кубиками.
Часник дрібно порубати або через прес.
Сир натерти на крупній тертці.
Петрушку дрібно порубати.
Ось такий у мене був крекер.
Все змішуємо, солимо, додаємо майонез. Даємо салату постояти хвилин 15, крекер буде м'яким зовні, але хрустким зсередини. Дуже смачно, тепер буду купувати такий крекер і на салатики. Смачного!
Коментувати