Святковий варіант салату

Святковий салат із сьомгою, червоною ікрою, перепелиними яйцями та сиром твердим, який прикрасить ваш стіл на різдво! Готуйте салат з оливками, це смачно.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Яйце перепелине - 4 шт
  • Сир твердий - 50 г
  • Огірок (маленький) - 1 шт
  • Ікра червона - 3 ст. л.
  • Сьомга слабосолена - 100 г
  • Оливки зелені (без кісточок, фаршировані креветками) - 1/2 бан.
  • Майонез - 100 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Салат я буду робити перевертень. Взяла відповідну форму і вистелила її харчовою плівкою. Яйця курячі та перепелині зварила круто. На дно салатника виклала 3 перепелиних яйця і присипала натертим курячим білком + майонезом.
Натертий жовток + майонез.
Дрібні шматочки слабосоленої сьомги упереміш з червоною ікрою + майонез.
Дрібно порізаний огірок + майонез.
Порізані оливки з креветками + майонез.
Яєчний білок (від другого яйця) + майонез.
Сир твердий.
Натерла його на середній тертці. Це останній слой в салаті. Підвернула кінці плівки і відправила в холодильник трохи постояти.
Вийняла з холодильника і перевернула на тарілку, зняла плівку. Прикрасила ікрою, оливками та сиром.
Салат із сьомгою готовий. Святково, красиво і дуже смачно!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі