Легкий і смачний салат з перцем і сьомгою овочевий на швидку руку. Відмінний варіант для теплих днів!
Інгредієнти
- Сьомга (або форель, горбуша, нерка) - 200 г
- Перець болгарський - 1/2 шт
- Помідор - 2 шт
- Оливки зелені - 1/2 бан.
- Сік лимонний
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Листя салату / Салат (суміш) - 80 г
Кількість порцій: 2
Салатну суміш вимити, обсушити і розкласти по тарілках. Скропити лимонним соком і оливковою олією, перемішати.
Болгарський перець вимити, очистити, нарізати брусочками і додати до салату.
Помідори вимити, нарізати на дольки, додати до перцю. Взимку краще використовувати помідори черрі.
Сьомгу можна використовувати як гарячого копчення, так і запечену або відварну. З копченою смак буде більш яскравим. Замість сьомги можна використовувати іншу червону рибу, буде теж смачно. У риби видалити шкіру і кісточки, розібрати філе на шматочки і викласти на тарілку.
Додати оливки. Салат із сьомгою готовий. Подавати відразу. Смачного!
Коментувати