Сьогодні у моєї свекрухи день народження. Цей салат з буряка і оселедця постійно у неї на святковому столі. Я тільки недавно дізналася, що це Естонський салат, свекруха ж вважає його своїм фірмовим блюдом, спробуйте.
Інгредієнти
- Огірок маринований - 4 шт
- Буряк - 1 шт
- Картопля - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Яйце куряче - 2 шт
- Яблуко - 1 шт
- Оселедець (малосольний) - 100 г
- Сметана - 100 г
- Гірчиця (негостра) - 1 ч. л.
- Зелень
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Варимо моркву, буряк, картоплю та яйця. Чистимо і ріжемо кубиками.
Беремо мариновані огірки і ріжемо дрібними кубиками. До овочів і яєць кладемо порізані огірки. Додаємо порізане кубиками яблуко.
Малосольний оселедець оброблємо на філе, ріжемо кубиками. Кладемо в салат.
Додаємо сметану і негостру гірчицю, перемішуємо.
Подаємо салат охолодженим, прикрасивши зеленню. Смачного!
Коментувати